.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Ново Lamborghini ще бъде показано след седмица

На 12 април Lamborghini официално ще представи нова версия на Huracan. Компанията от Сант‘Агата потвърди, че ще тази година ще лансира две нови версии на своя V10 модел, като след седмица ще видим едната от тях. 

Двете модификации бяха заснети през последните месеци по време на финалните тестове по обществени пътища. Колите бяха снимани и далеч на север в зимни условия на каране.

Една от двете версии ще носи името Sterrato, а другата трябва да бъде кръстена Tecnica, която ще бъде с подобни характеристики на Huracan STO.

Според новите слухове именно Lamborghini Huracan Tecnica ще бъде представен на 12 април. Той ще бъде позициониран под STO в каталога на италианския производител. И подобно на него ще получи същия 5,2-литров V10 двигател, настроен да генерира 640 к.с., предавани само към задната ос.

Ако тези технически данни бъдат потвърдени, това ще позволи на Huracan Tecnica да ускорява от 0 до 100 км/ч само за 3 секунди и да развива максимална скорост 310 км/ч.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …