.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Тунинг » Компресор и 805 к.с. за Lamborghini Huracan от O.CT Tuning

Компресор и 805 к.с. за Lamborghini Huracan от O.CT Tuning

За някои Швейцария може да е известна с банки, лилави крави, млечен шоколад, сирена и ски курорти, но за други това е страна с дълбоки корени в доработката на спортните автомобили. Има доста фирми, които обаче не са толкова популярни в световен мащаб, но определено имат своето място на сцената. Една от тях е O.CT Tuning, които избраха Lamborghini Huracan за своя нов силов проект.

O.CT800 Supercharged Huracan

Резултатът е O.CT800 Supercharged Huracan, генериращ 805 к.с. Накратко, увеличението от атмосферните 610 коня на 5,2-литровия V10 двигател е постигнато с монтирането на компресор, олекотена с 20 кг генерация, ремап на ECU-то и още няколко модификации.

O.CT800 Supercharged Huracan

С постоянно задвижващите се четири колела и компресорния кит това Lamborghini Huracan може да ускори от 0-97 км/ч за 2,5 секунди. Интересното е, че също толкова секунди е времето на заводския Huracan. Въпреки това увеличението с близо 200 к.с. гарантирано се усеща.

O.CT800 Supercharged Huracan

Техническите прилики на Lamborghini Huracan и Audi R8 позволяват този компресорен кит да бъде монтиран и на немската машина. Така че от O.CT Tuning действат на принципа с един удар – два заека.

O.CT800 Supercharged Huracan

Вижте още

Hennessey ще изкара 1200 к.с. от новия Corvette ZR1

Американският тунер работи общо по три силови пакета за последния Corvette ZR1 Новият Corvette ZR1 …