.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Компресор и 805 к.с. за Lamborghini Huracan от O.CT Tuning

За някои Швейцария може да е известна с банки, лилави крави, млечен шоколад, сирена и ски курорти, но за други това е страна с дълбоки корени в доработката на спортните автомобили. Има доста фирми, които обаче не са толкова популярни в световен мащаб, но определено имат своето място на сцената. Една от тях е O.CT Tuning, които избраха Lamborghini Huracan за своя нов силов проект.

O.CT800 Supercharged Huracan

Резултатът е O.CT800 Supercharged Huracan, генериращ 805 к.с. Накратко, увеличението от атмосферните 610 коня на 5,2-литровия V10 двигател е постигнато с монтирането на компресор, олекотена с 20 кг генерация, ремап на ECU-то и още няколко модификации.

O.CT800 Supercharged Huracan

С постоянно задвижващите се четири колела и компресорния кит това Lamborghini Huracan може да ускори от 0-97 км/ч за 2,5 секунди. Интересното е, че също толкова секунди е времето на заводския Huracan. Въпреки това увеличението с близо 200 к.с. гарантирано се усеща.

O.CT800 Supercharged Huracan

Техническите прилики на Lamborghini Huracan и Audi R8 позволяват този компресорен кит да бъде монтиран и на немската машина. Така че от O.CT Tuning действат на принципа с един удар – два заека.

O.CT800 Supercharged Huracan

Вижте още

Rolls-Royce Cullinan за оф-роуд разходки

В този свят има както се казва от пиле мляко. Надали на някого му трябва …