.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Очаквайте Коледно каране 2021 by Sofia Riders

Предстои благотворителното събитие на Сдружение „Софийски мотористи“ – Sofia Riders, а именно Коледно каране 2021 by Sofia Riders. То представлява масова мото обиколка на София на стотици мотористи, облечени като „Добрия старец“, непосредствено преди коледните празници.

Тази година каузата ще е малко по-различна от обичайната – ще бъдат подкрепени ецата на всички онези от „първа линия“ в борбата с Ковид-19, загубили живота си, изпълнявайки служебните си задължения – лекари, парамедици, учители и т.н. Кампанията, която подкрепя, се нарича „Малките герои“ и е част от фондация „За доброто“, осигуряваща стипендии от по 500 лв. месечно (6000 лв. годишно) за тези дечица.
Коледното каране се провеждаза седми път, като всяка година привлича все повече участници, въпреки ниските температури и рисковете за мотористите

Събитието ще се проведе на 18.12.2021г. (събота) от 11:00 ч. пред входа на НИМ (Резиденция „Бояна“) и ще премине през столични булеварди, като ще завърши на кръстовището на бул. „Витоша“ и бул. „Патриарх Евтимий“. Там ще бъдат раздадени подаръци на всички случайни минувачи, ще бъдат украсени дръвчета с коледни играчки и в крайна светка ще стане истинско шоу.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …