.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Очакваме новия модел Rolls-Royce Black Badge

Rolls-Royce пусна тийзър за новия Ghost Black Badge чрез кратък анимационен филм, заедно с подробности за премиера, която ще се състои в петък, 29 октомври.

Премиум компанията казва, че ще обяви „следващата глава в забележителната история на Black Badge“, потвърждавайки, че нов модел ще бъде добавен към гамата на марката .

Анимацията включва модел с черна емблема, наподобяващ Ghost, пълзящ в кадър в тъмна градска среда, но не са потвърдени точните имена на версиите.

Традиционно се предлагат варианти Black Badge с повишена мощност, спирачки и окачване, както и интериор по поръчка. Обикновено са оформени с по-тъмни цветове, приложени към части на каросерията, като радиаторна решетка, емблема, странични рамки, изпълнение на багажника и накрайници на изпускателната система, а собствениците могат да персонализират силно своите автомобили.

Името Black Badge се използва за няколко модела през последните няколко години. Rolls-Royce Cullinan, Wraith и Dawn в момента се продават с варианти Black Badge, а предишното поколение Ghost получи издание през 2009 г.

Rolls-Royce казва, че моделите Black Badge сега съставляват 27% от продажбите на Rolls-Royce и техният дизайн се вдъхновява от други луксозни средства за пътуване, като яхти и частни самолети.

Емблемата е въведена като начин за насочване към нов тип купувач, който койпанияга описва като „все по-млада, по-непокорна клиентела на Rolls-Royce“.

Моделите се отдалечиха от традиционно по-тъмните цветови типове през годините, като към гамата са добавени по-ярки цветове, повишаващи нивата на персонализиране.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …