.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Официално: Chevrolet Corvette 70th Anniversary

Това, което беше само слух, вече е официално. Chevrolet разработи пакет „70th Anniversary“ на основата на своите модели Corvette Stingray и Z06, като част от честването на 70-ата годишнина на Corvette.

След изтеклите изображения и информация, предложени преди няколко часа на очевидно добре информирани форуми, американският производител официално показва предстоящата поява на пакета „70th Anniversary“, предназначен за Stingray (3LT) и Z06 (3LZ), купе и кабриолети.

Доработките, предлагани за моделите, съвпадат с обявените от членове на форума Mid Engine Corvette и ще включват металици White Pearl или Carbon Flash, които могат да бъдат подобрени с опционални металици Satin Matrix Grey или Satin Black .

Пакетът също така ще включва комплект джанти с покритие Carbon Flash, подобрен с очертания Edge Red и червени спирачни апарати (Edge Red). Освен това ще бъде допълнен със специфични лога  „70th Anniversary“. видими в салона на автомобила, с бели седалки Ceramic GT2 с червени шевове (седалките Competition са по избор), червени предпазни колани и волан с велур.

Задна броня и капак на багажника също ще бъдат включени в пакета заедно с персонализирани багажи, брандирани с логото 70th Anniversary Edition.

Докато първите клиентски екземпляра на специалните модели не се очакват на пътя преди това лято, първият Corvette Z06 70th Anniversary (шаси VIN001) ще бъде предложен на търг на 29 януари като част от аукциона Barrett-Jackson в Скотсдейл, Аризона.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …