.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Новини » Opel Grandland X получи мощен дизел и топ ниво Ultimate

Opel Grandland X получи мощен дизел и топ ниво Ultimate

Новият Opel Grandland X отбеляза своята световна премиера на автомобилно изложение във Франкфурт през септември, а вече е и в шоуримите на марката в Европа.

Три месеца след дебюта на Grandland X от Opel решиха, че е време да добавят най-мощният двигател в гаматата на SUV модела. Това е 2,0-литров дизел, генериращ 177 к.с. и 400 Нм максимален въртящ момент. Той идва в съчетание с новата 8-степенна автоматична трансмисия.

Цените на Opel Grandland X с този дизел започват от 37 320 евро с ДДС в Германия.

В допълнение към това, Opel Grandland X вече ще бъде на разположение на клиентите и в топ ниво на изпълнение Ultimate, което включва серийно редица луксозни функции. Спортният и елегантен SUV модел става още по-привлекателен с 19-цоловите алуминиеви колела в двуцветно изпълнение BiColor и сребристите релси за багажник на покрива, а цените му ще започнат от 34 240 евро.

Отлична атмосфера на изключително удобство обещават и първокласните ергономични седалки, кожените тапицерии, висококачествената озвучителна система Denon и многобройните свръхмодерни системи за инфоразвлечения и подпомагане на водача.

Вижте още

Класическото Renault стана концепт Suite N°4

За да отпразнува 60-ата годишнина на Renault 4, компанията партнира с дизайнера Матийо Леаньо, за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *