.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Opel Insignia Grand Sport 2017 [Премиера]

Маркетинг отделът на Opel е нетърпелив да дочака автосалона в Женева през март 2017-та и реши отсега да ни запознае с новия флагман на марката. Кажете „hallo” на Opel Insignia Grand Sport 2017.

Моделът следва успеха на първото поколение Insignia, станало Автомобил на годината за 2009 г., от което вече са продадени над 900 000 броя. Insignia Grand Sport е базирана на напълно нова технологична архитектура. Междуосието е увеличено с 92 мм, осигуряващо значително по-просторен интериор, от който особено облагодетелствани са пътниците отзад. Тя изглежда по-голяма и по-ниска и има силует на купе.

Opel Insignia Grand Sport 2017

Използването на по-леки материали свалят теглото на Grand Sport със 175 кг, спрямо първата Insignia. Новият глава във фамилията на Opel ще се предлага и с 4х4 задвижване и 8-степенна автоматична скоростна кутия. Моделът излиза и с диодни матрични светлини, които могат да осветят пътя до 400 метра напред. Системата за спазване на лентата за движение, head-up дисплеят и 360-градусовата камера също са сред опциите, подобряваващи комфорта.

Opel Insignia Grand Sport 2017

Това е първият модел на Opel с активен алуминиев преден капак, с което значително се подобрява безопасността на пешеходците.

Opel Insignia Grand Sport 2017

Новата интелигентна система за задвижване на четирите колела с torque vectoring идва в комбинация с напълно ново 5-раменно окачване. Два електронно контролирани многодискови съединителя заместват стандартния заден диференциал.

Opel Insignia Grand Sport 2017

Усъвършенстваната ходова част FlexRide осигурява основа за оптимално поведение на автомобила в зависимост от пътната ситуация. Системата адаптира характеристиките на амортисьорите, ходовата част, реакцията на двигателя при подаване на газ и момента на превключване на предавките независимо или на базата на настройките Standard, Sport и Tour, които могат да бъдат избрани от водача. В зависимост от избрания режим, кормилното управление и реакцията при подаване на газ стават по-директни, а системата за стабилизиране на автомобила ESP реагира по-рано или по-късно.

Opel Insignia Grand Sport 2017

Opel Insignia Grand Sport ще отбележи своята премиера на автомобилното изложение в Женева през март 2017 г., когато ще научим подробности около предлаганите двигатели, за които към момента немската компания мълчи.

Opel Insignia Grand Sport 2017 Opel Insignia Grand Sport 2017 opel-insignia-grand-sport-2017-2

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …