.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }
Начало » Новини » Топлите опции срещу студа от Opel Insignia Grand Sport

Топлите опции срещу студа от Opel Insignia Grand Sport

Ако влезете премръзнал в някой шоурум на Opel, вероятно местният дилър ще използва момента да ви запознае с богатото оборудване на новата Insignia

Флагманът на компанията от Рюселсхайм предлага цял арсенал от мерки за борба със студа, сред които система за стационарно отопление с дистанционно управление, отопляеми седалки отзад и отпред, както и отопление на челното стъкло.

Вместо да ви се налага да го почиствате, остъргвайки снега и леда от него, челното стъкло се размразява тихо и удобно само с натискане на един бутон чрез вградените в него фини отоплителни реотани. Отоплението на челното стъкло предотвратява и запотяването му от вътрешната страна в условия на повишена атмосферна влажност, с което допринася допълнително за подобряване на видимостта и безопасността. Отоплението на стъклото се изключва автоматично и може да бъде задействано при необходимост с повторно натискане на бутон.

В допълнение към отоплението на челното стъкло, новата Insignia Grand Sport предлага на водача и пътниците и много други средства за осигуряване и запазване на топлината. Водачите могат да се насладят на подряването на волана, докато системата за подгряване на седалките се предлага не само за водача и неговия спътник отпред, но и за пътуващите на външните места на втория ред седалки. Отпред отоплението е регулируемо, а при опцията за автоматично отопление то дори може да се регулира чрез менюто за индивидуални настройки на екрана на инфо-развлекателната система.

Отоплението на седалките и волана работи не само при работещ двигател, а и в режим на старт/стоп. Включването на отоплението на задния прозорец автоматично активира и подгряването на външните странични огледала за допълнително подобряване на видимостта назад от мястото на водача.

За постигане на максимално удобство и топлина, ергономичната седалка на водача със сертификат за одобрение от независимата германска организация от медицински експерти по ортопедия AGR (Инициатива за подобряване здравето на гърба) и електрорегулиране с 18 вида настройки предлага и допълнителни функции за масаж и активна вентилация.

Новата Insignia е в състояние да затопли пътническото пространство дори преди да се качите в автомобила, благодарение на допълнително предлаганото стационарно отопление с дистанционно управление. Фабрично вградената система може да се включва чрез дистанционен таймер или автоматично според показанията на сензорите за отчитане на температурата.

Вижте още

Тестват до краен предел Pininfarina Battista на „Нардо“ [Видео]

Електрическата хиперкола Pininfarina Battista бе показана в началото на 2019 г. и по план вече …