.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Отровно жълтата колекция Ferrari. Ето я!

Скрита в огромен гараж в малкото градче Грийнвил в Тенеси се намира една от най-впечатляващите колекции на Ferrari в САЩ. Да събереш толкова много коли с емблеми на изправено конче може би не е толкова впечатляващо, отколкото факта, че почти всички екземпляри са в оригинално жълт цвят и много от тях са от финални бройки от серията си.

Ferrari

Цялото това съкровище е притежание на Фил Бахман – очевидно богат бизнесмен, цъкащ далавери из Тенеси. Респектиращо в случая е, че г-н Бахман не е продал нито една бройка от своята колекция, която събира от 1984 г. насам, когато купува 308 GTS Quattrovalvole. Металното богатство се е разраснало до толкова, че в момента има коли като Enzo, FXX, F40, 288 GTO, 430 Scuderia, Scuderia Spider 16M, 512 BBi Boxer, 512M и много други икони.

Ferrari

Още по-респектиращото е, че Фил Бахман не парадира с колекцията си. Казва, че кара своите Ferrari-та единствено по главните улици на своя малък роден град, тъй като не иска да ги държи заключени в гараж. Добрата новина за янките е, че могат да видят колекцията на Бахман по време на конкурси за елегантност.

[nggallery id=408]

Вижте още

Йон Олсон отряза покрива на своя Mercedes-Benz G500 4×4² [Видео]

Тази година Йон Олсон похарчи около 250 000 евро, за да купи чисто нов Mercedes-Benz …