.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Първи шпионски снимки на Volkswagen Passat 2023

Volkswagen Passat е към края на кариерата си. Поради това немският производител разработва новото поколение на своите седан и комбито. Нещо, което фотошпионите не пропуснаха да заснемат , когато издебнаха тестов прототип да се движи из Швеция.

Този Volkswagen Passat не е това, което си мислим. Фотографите уловиха прототипа по време на тестове по заснежените пътища на Швеция и според тях това е новото поколение на Passat, камуфлирано под каросерията на актуалния модел. Наречен Passat B9, тази безпрецедентна модификация на немския автомобил се появява тук в неговата версия SW break.

Въпреки че тестовият автомобил притежава характеристиките на сегашния Passat, фотошпионите са убедени, че бъдещото поколение на немския моделще предложи повече вътрешно пространство. Volkswagen трябва да наблегне на комбито в гамата, по-специално чрез обновяване на версията Alltrack и намаляване на производството на седана.

От страна на двигателите, запознати смятат, че новият Volkswagen Passat трябва да се предлага с дизелов двигател, който може да бъде един от последните, произвеждани от компанията от Волфсбург. Известно е, че актуалниятк Passat се задвижва от бензинови, дизелови и plug-in хибридни агрегати. Новият Passat ще бъде произвеждан заедно с Skoda Superb в завода на Volkswagen в Братислава, Словакия.

Според вътрешни източници новото поколение на Passat трябва да бъде пуснато на пазара от Volkswagen през втората половина на 2023 г. или дори през 2024 г. След това трябва да бъде пуснат компактен електрически седан, който след това ще заеме мястото на Passat.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …