.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Премиера: Polaris Slingshot 2015 [Видео]

Ariel Atom, KTM X-Bow, BAC Mono и Vuhl 05 официално вече си имат нов конкурент в лицето на Slingshot, дело на Polaris – световно известната марка за ATV-та и моторни шейни. Ок, тази нова машинка се различава от изброените шосейни болиди с трите си колела, но все пак е впечатляваща и със сигурност ще гепи част от клиентите им.

Polaris Slingshot

Под уникалното боди Polaris Slingshot разполага с 2,4-литров Ecotec двигател от Ford със 173 к.с. Цялата триколка тежи 756 кг, което означава, че трябва да бъде много бърза на правите и в завоите.

Polaris Slingshot

Polaris Slingshot много няпомня за щурият триколесен канадски болид Campagna T-Rex. Но от визуална гледна точка новият модел определено е по-привлекателен от T-Rex. Колата е с разчупен дизайн и на места силно наподобява австрийския KTM X-Bow.

Polaris Slingshot

Ако искате да карате легално Polaris Slingshot ще трябва да имате категория А и да използвате каска.

Продажбите на Polaris Slingshot ще започнат през септември в САЩ, като цените ще започват от 19 999 долара, докато напълно екипираната версия ще се предлага за 23 999 долара.

Вижте още

Alfa Romeo вади наследник на 8C Competizione

Alfa Romeo пусна тийзър, включващ детайл от нов модел, който трябва да се появи тази …