.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Porsche Panamera Stingray GTR по руската рецепта на TopCar

Най-новият проект на руската тунинг компания TopCar е кръстен Porsche Panamera Stingray GTR. Името очевидно е повлияно от Corvette и Nissan, но надали на руснаците им пука особено.

Stingray GTR пакетът струва 235 000 евро, като в него не влиза стандартната Panamera Turbo, която се продава в Европа за 155 хил. евро. Срещу тази солена сума получавате силно карбонизирана лимузина. От въглеродни влакна са направени крилото, дифузьора, въздушните отвори, корпусите на страничните огледала, предния капак…

Отвътре руснаците продължават карбоновата тема, като прилагат логото с акулата на TopCar върху седалките, волана и праговете. Емблемите на Porsche отвън също са заменени с тези на руската тунинг фирма.

От TopCar ще доработят 25 броя от Panamera, като тази от снимките тук е номер 3. Конкретният екземпляр е версия Turbo с 4,0-литров V8 с 550 к.с. Ускорява от 0-100 км/ч за 3,6 секунди (с Sport Chrono пакет) и разполага с максимална скорост от 306 км/ч.

Още снимки на Porsche Panamera Stingray GTR

Вижте още

Rolls-Royce Cullinan за оф-роуд разходки

В този свят има както се казва от пиле мляко. Надали на някого му трябва …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *