.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Световен дебют на Alfa Romeo Tonale на 8 февруари

Производителят с детелината ще представи на 8 февруари като част от събитие, наречено The Metamorphosis („Метаморфозата“), своя нов кросоувър Tonale. Това е първият електрифициран модел, който се присъединява към гамата на марката.

Малко повече от две години след като представи концепта си Tonale на изложението в Женева, италианският производител се готви да разкрие окончателната версия на всъдехода Tonale на 8 февруари, чието разработване на plug-in хибридния пакет отне няколко допълнителни месеца. на инженерите на марката.

Първите прототипи на Tonale излязоха на пътя миналото лято Моделът трябва да запази силуета на концепта от 2019 г. и по-специално да има уникален преден и заден светлинен подпис, а под каросерията си електрифицираната версия ще има четирицилиндров 1,3-литров двигател в комбинация с електрически мотор, чиято мощност трябва да бъде 60 к.с. Хибридната система , която е новост за марката, трябва да предлага сумарна мощност от 190 или 240 к.с.

Всъдеходът Tonale става част от каталога на Alfa Romeo заедно с кросоувъра Stelvio и седана Giulia, но ще иска да бъде по-достъпен от последния и трябва да позволи на италианския производител да промени кривата на продажбите си, които паднаха с 30%. миналата година.

Представянето на новия модел ще се състои на 8 февруари от 15:00 ч италианско време.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …