.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Представят специална серия BMW X2 GoldPlay Edition

BMW X2 се предлага в нова специална серия, наречена GoldPlay Edition. Въз основата на изпълнението M Sport, това придава на кросоувъра купе зелен цвят на каросерията, златни шарки и вложки отвън и отвътре.

Сред другите подобрения, идващи от специалното издание GoldPlay, можем да отбележим кантове на стъклата в гланцово черно ShadowLine M, прожекция на логото X2 върху огледалото на водача и LED светлините , или дори понижаване с 10 милиметра на окачването DirectDrive, благодарение на изпълнението M Sport. Предната броня на модела разполага с голям въздухозаборник, разделен на три части, докато към предната и задната броня са добавени вложки в цвят Dark Shadow.

Специалната серия GoldPlay притежава специфични елементи в X2. Лазерно гравирани шарки са добавени към арматурното табло, а жълтите шевове са добавени към перфорираните кожени седалки, централната конзола, панелите на вратите или дори подлакътника. Праговете на вратите също са позлатени и имат надпис Edition.

Що се отнася до оборудването на специалната серия, BMW казва, че X2 GoldPlay се предлага като стандарт с LED светлини, автоматична задна врата, двузонов автоматичен климатик, електрически отопляеми предни седалки с памет на водача, електрохромирано външно огледало от страната на водача , предни и задни PDC сензори за паркиране, камера за заден ход, асистент за паркиране, мултимедийна навигационна система, круиз контрол, дисплей на ограниченията на скоростта и предупреждение за сблъсък с функция за спиране в града.

Предлага се с всички двигатели в гамата – включително plug-in – с изключение на спортната версия M35i, BMW X2 GoldPlay Edition се продава от 43 150 евро. Вече се приемат поръчки.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …