.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Приемат вече поръчки за седана Mercedes-Benz EQE

Mercedes-Benz отвори книгата за поръчки за своя електрически седан EQE, наличен вече в две версии: EQE 350+ и Mercedes AMG EQE 43 4MATIC.

Mercedes-Benz EQE, който предлага по-компактна и по-бюджетна  алтернатива на модела EQS, пристига на пазара във версия EQE 350+, оборудван с изпълнение Electric Art, включително по-специално електрически и отопляеми предни седалки, навигационна система MBUX с екран 12,8 инча (портретен формат), докато управлението на задните колела и технологията DIGITAL LIGHT не са задължителни. На разположение са четири пакета оборудване (Advanced, Advanced Plus, Premium и Premium Plus), за  усъвършенстване на автомобила по избор.

Моделът EQE 350+, наличен от 70 626 евро (немска цена), се задвижва от електрически агрегат, развиващ 292 к.с., захранван от батерия с капацитет 90 кВтч. Това гарантира пробег от около 650 км. Бъдещите купувачи на Mercedes EQE 350+ също ще могат да усъвършенстват външния вид на своя автомобили с изпълнение AMG Line (отвън и в салона), добавяйки към гореспоменатите елементи, спортен волан в кожа Nappa, както и специфични елементи на каросерията и джанти (19 инча) от каталога на AMG.

Паралелно с версията 350+ производителят с трилъчата звезда  приема и поръчки за Mercedes AMG EQE 43 4MATIC, който се предлага на немския пазар на цена от 103 827 евро. Шасито, спирачната система и вътрешните и външните облицовки тук са оптимизирани от производителя от Афалтербах, за да се гарантира уникално изживяване при шофиране, за което програмата AMG Dynamic Select също ще допринесе значително.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …