.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Продават Hummer H1 кемпер

Hummer H1 е от онзи тип автомобили, които се превръщат в легенда за своята епоха. Проектиран от AM General за американската армия в началото на 90-те години на миналия век ръбатият H1 все пак получава цивилна версия, благодарение на ентусиазма на Арнолд Шварценегер.

Днес се продава екземпляр, произведен през 2000 г. и трансформиран в кемпер. Като цяло идеята е готина, имайки предвид проходимостта на Hummer H1. Но погледнат отвътре картинката не е толкова впечатляваща. По-скоро е практична. Има къде да се спи, да си приготвите нещо за хапване и да си измиете зъбите на течаща вода. Има и душ, но той е отвън, така че къпането е на фона на дивата природа.

Този Hummer H1 е с допълнителен резервоар за 20 галона дизел. Да, двигателят под капака е 6,5-литров V8 турбодизел със 195 к.с. и 583 Нм въртящ момент. Изпускателната система е сменена с афтърмаркет такава, а ECU-то е с чип за малко повече производителност.

Под предната броня е монтирана лебедка, като е добавен и компресор за помпане на гуми. Отвътре оригиналният касетофон си стои и ако ви се слуша предпочитана музика трябва да ползвате касетки. Или просто да го изхвърлите и да сложите аудио от настоящия век.

Въпросният Hummer H1 и холната гарнитура на гърба му се продават на търг, който свършва след четири дни. До момента за него най-много са наддадени 25 000 долара. Но цената със сигурност ще скочи в последния момент. H1 е достатъчно рядък сам по себе си, а с този може да избягате в пустошта за седмица или повече.

Още снимки

Вижте още

Продадоха Ferrari 250 GT LWB за 18 млн. долара

Това Ferrari 250 GT LWB California Spider Competizione е една от трите коли, състезавали се …