.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Продават Mercedes-Benz Wolf 250GD от германската армия

Този Mercedes-Benz Wolf 250GD е произведен през 1990 г. и доскоро е бил на въоръжение в германската армия. Разбира се, докато е под пагон машината е с матов камуфлаж, а не с този ярко жълт цвят. След пенсионирането й от военна служба G-класата получава значителна реставрация и в момента се продава.

Бившият автомобил от немския Бундесвер е пуснат на онлайн аукцион, като към момента на писане на новината цената му е 36 500 долара. Да, цената е в щатски долари, тъй като G-класата вече се намира в Тексас, тъй като местен американец я купува от Германия и я транспортира отвъд Океана.

Освен цялостно пребоядисване, този Mercedes-Benz Wolf 250GD получава по-сериозни гуми, обути върху оригиналните 15-цолови стоманени джанти. Височината на окачването е увеличена с 5 см. Наред с това машината е оборудвана с Brembo спирачки и усилен съединител Sachs. Гюрукът е сменен с нов, а салонът освежен.

Двигателят е 2,5-литров петцилиндров дизел, куплиран с 5-степенна ръчна скоростна кутия. Трансмисията е ремонтирана, а моторът е обслужен.

Като джип за военните Mercedes-Benz Wolf 250GD излиза заводски с шнорхел, подкартерна скара, решетки на предните мигачи, по-широки калници и туба за гориво.

Още снимки на Mercedes-Benz Wolf 250GD

Вижте още

Продават първото Bugatti Type 55

Този екземпляр на Bugatti Type 55 е първият от 38-те сглобени изобщо и съвсем скоро …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *