.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Продават на търг Defender SVX на Джеймс Бонд

Ето уникална възможност да обогатите колекцията си с автомобил, който участва в снимките на Спектър, 24-та част от приключенията на Джеймс Бонд – Land Rover Defender SVX Spectre.

От 12 до 14 ноември Silverstone Auctions ще гостува в Бирмингам, като част от издание 2021 на NEC Classic Motor Show, а британската аукционна къща ще представи на търг този желан за феновете модел на въображаемия персонаж от Иън Флеминг.

Land Rover Defender SVX Spectre е разработен от Bowler Motorsport по искане на Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations, за да участва във филма Спектър. Bowler Motorsport всъщност сглобява десет автомобила на основата на Defender crew-cab 110 с каросерия в цвят Santorini Black.

Резултатът? Автомобилът с увеличена мощност (със 185 к.с. вместо първоначалните 120 к.с.) е оборудван с 37-инчови гуми, ролбар и усилено окачване, включително амортисьори Bilstein Rally. Багажник на покрива, допълнителни светлини, седалки Recaro с 4-точкови колани идори лебедка, за да се измъква от неприятности, също са в програмата за този автомобил с удивителна история.

Използван на снимачната площадка по време на истински сцени на преследване върху сняг (за тези екшън сцени са използвани седем автомобила ), като точно този е звездата на една от най-зрелищните сцени във филма.

Противно на първоначалната програма, автомобилът не е унищожен, а изпратен в Bowler Motorsport след снимките за пълна реставрация (цена 46 000 британски лири).

Възстъновен напълно, този автомобил сега е обявен на търг.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …