.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Тази неделя: Red Bull Soapbox в София!

В случай че още не сте дезертирали от София за уикенда силно ви препоръчваме да се позабавлявате в първото национално състезание Red Bull Soapbox, което от няколко години се провежда в различни страни по света. Според нас тази самоубийствено луда надпревара е два пъти по-интересна от Формула 1 и задължително трябва да се гледа!

The Red Bull Soapbox Race

Накратко това уникално събитие с безмоторни колички е предизвикателство както за начинаещите, така и за опитните състезатели. В него те трябва да измислят и конструират свои собствени, невиждани досега колички, които използват за гориво единствено силата на отбора си. Колички, с които да се надпреварват заедно по стръмния склон, т.е. в случая това ще бъде стръмния асфалт на столичния бул. Черни връх.

Competitors - Action

Най-креативните и смахнати отбори на България ще се състезават надолу в посока по бул. Черни връхв посока х-л Хемус тази неделя, 28 септември от 11:00 ч. Количките ще са на старта час по-рано.

Вижте още

Audi и Porsche влизат във Формула 1

Не е тайна за никого, че VW Group иска да има два отбора във Формула …