.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Българската компания SIN Cars работи по SIN S1

Новият модел SIN S1 ще се предлага с няколко типа задвижвания, включвайки бензинов мотор, хибрид и изцяло електрически вариант

Основаната от Росен Даскалов компания SIN Cars работи върху изцяло нов модел. Той ще носи името SIN S1 и трябва да бъде представен на предстоящия автосалон в Женева през март 2018 г.

Новият S1 ще играе ролята на базов модел, увеличаващ в същото време гамата на SIN Cars. Към момента имаме странна скица (по-долу), която разкрива, че S1 e роудстър без покрив и врати. Това обаче няма да бъде единствения вариант за каросерия. Клиентите могат да получат кола с напълно затворен кокпит или такава, която е без калници и с открити гуми. „Модулният дизайн ви позволява да актуализирате и променяте дизайна на вашия S1 през целия живот на автомобила“, е коментарът от SIN Cars.

Богатият избор за каросерия на бъдещия SIN S1 идва и с разнобразен избор на задвижвания. „Ще има версии с бензинови двигатели с мощности до 450 к.с., хибрид и изцяло електрически вариант“, се посочва в изявлението на SIN Cars.

SIN S1 ще дебютира на салона в Женева през 2018-та, а първите готови коли ще бъдат доставени на клиентите в началото на 2019 г. Българско-немският автомобилен производител коментира, че цената към момента е „достъпна“, без да конкретизира ориентировъчни суми.

Първоначалните продажби ще бъдат в Европа, но се работи по разрешение от Националната администрация по безопасност на движението по пътищата в Съединените щати, което ще позволи на компанията да продава по 325 улични екземпляра годишно. Ако не бъде получено това разрешение S1 ще остане единствено в пистов вариант за САЩ.

Младата компания SIN Cars показа първият си сериен уличен модел R1 на салона във Франкфурт през 2015 г. Той е с 6,2-литров V8 от GM, генериращ 518 к.с. и позволяващ ускорение от 0-100 км/ч за 2,5 секунди.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *