.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Skoda показа дизайна на спортния хечбек Fabia

Skoda публикува дизайнерски скици на четвъртото поколение на хечбека Fabia в специална версия Monte Carlo. Премиерата на автомобила, който ще се различава от обичайните варианти със спортни елементи в екстериора и интериора, трябва да се състои в близко бъдеще.

Ако се съди по изображенията, новият Skoda Fabia Monte Carlo ще получи традиционно двуцветно решение на каросерията с черни покрив, колони и корпуси на външните огледала, тонирана затъмнена оптика и уголемени джанти.

Интериорът ще включва червени елементи и декоративни карбонови вложки . В стандартното оборудване на хечбека ще присъстват спортни предни седалки с подобрена странична опора, 10,25-инчово виртуално арматурно табло и 9,2-инчов сензорен екран за информационно-развлекателна система.

Що се отнася до техническата част, очаква се новият Skoda Fabia Monte Carlo да получи пренастроено по-твърдо окачване с намален просвет.

По предварителни данни двигателната гама ще включва 1,0-литров турбо двигател с мощност 110 к.с., в тандем с шестстепенна механична трансмисия. Топ изпълнението ще предложи 1,5-литров турбо агрегат със 150 к.с., заедно със седемстепенна предавателна кутия DSG.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …