.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Така изглежда най-големият Hummer в света

В интернет се появиха видео и снимки на най-големия Hummer в света. Той е поръчан от ексцентричния арабски шейх Хамад бин Хамдан Ал Нахайян.

Шейхът реши да постави този автомобил в историческия музей на всъдеходите в град Шарджа, ОАЕ (между другото, известен е не само като милиардер и член на кралското семейство на Емирствата, но и като собственик на най-голямата колекция на автомобили със задвижване на всички колела – 718 броя).

Техническите характеристики на този автомобил не са известни. Има само доказателства, че се задвижва с помощта на четири дизелови двигателя едновременно. В този случай характеристиките му не са от особено : в този случай важни са габаритите. В крайна сметка височината на модела е почти 6,5 м, дължината – 14 м, а широчината – 6 м.

Благодарение на такива размери, пътниците могат спокойно да живеят там и да се разхождат, без да се навеждат. Не само това, дори имат собствена мивка и тоалетна.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …