.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Така изглежда новият хибрид Mitsubishi Outlander

Mitsubishi публикува първите изображения на хибридната модификация на новото поколение на кросоувър Outlander. Според пресслужбата на японската марка официалната премиера на автомобила ще се състои на 28 октомври. На местния пазар продажбите на новия модел ще започнат през декември.

Подобно на обикновения Outlander, хибридният кросоувър е проектиран като част от концепта Dynamic Shield. Автомобилът получава двуцветна каросирия с черен покрив, X-образна предна част, многостепенна предна оптика с отделни елементи, голям спойлер и специални табелки с имена. В кросоувъра са инсталирани цифрово арматурно табло и дисплей.

Японците все още не са посочили техническите характеристики на новия автомобил. Mitsubishi току-що съобщи, че кросоувърът ще получи два електродвигателя – по един на всяка от осите. В допълнение, щеизползва специално модернизирана система за задвижване на всички колела Super All-Wheel Control (S-AWC). Водачът ще може да избира един от седемте режима на работа, включително за шофиране по сняг или чакъл, както и за най-икономичното или, обратното, агресивното шофиране.

Актуалният Outlander PHEV Hybrid се задвижва от 2,4-литров бензинов двигател, който развива 128 к.с. и 201 Нм, както и електромотор с 95 к.с. Сумарната мощност на агрегатите е 224 к.с.

Четвъртото поколение на стандартния Mitsubishi Outlander дебютира през февруари тази година. Основната техническа промяна в сравнение с кросоувъра от третото поколение е новата платформа CMF-C / D със задно многозвенно окачване, която споделя с Nissan X-Trail (продава се под името Rogue в САЩ). Новият Outlander получава 2,5-литров бензинов четирицилиндров двигател с мощност 181 к.с., в комбинацияс вариатор Jatco и подобрен със система за задвижване на всички колела Super All-Wheel Control (S-AWC).

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …