.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Techart GTstreet R – токсично зло със 711 к.с.

Немските специалисти от Techart са готови с още едно предложение за по-екстремните собственици на Porsche 911 от актуалното 991 поколение. В случая, те могат да превърнат стоковото 911 Turbo в една зла машина, носеща името Techart GTstreet R.

Techart GTstreet R

Силовият тунинг е облечен в отличително аеродинамичен бодикит. Той включва нови предна и задна брони, предни калници с отвори по тях, прагове и капак на двигателя, всички направени от въглеродни влакна. Задното крило изглежда като предпремиера на това, с което ще излезе в очакваното Porsche 911 GT2 RS, което в момента е в процес на разработка.

Techart GTstreet R

Аеро компонентите на Techart са не само козметични, а и ефективни. Предният лип спойлер насочва въздушната струя към радиаторите, които са разположени зад двата отвора в предната броня. За допълнителна притискателна сила в режим Performance двойното задно крило може да се регулира до 15 градуса. От тунинг компанията твърдят, че целият пакет генерира 320 кг притискателна сила при 300 км/ч.

Techart GTstreet R

Дотук с карбоновата визитка. От Techart предлагат две доработки за двигателя. Едната от тях увеличава генерираните от 3,8-литровия боксер 540 к. на 632 к.с. За по-търпеливите и по-алчни за мощ, в началото на 2017 г. Techart ще предложи пакет с 711 к.с. и 920 Нм. За сравнение бъдещото 911 GT2 RS се очаква да разполага с около 700 к.с.

Techart GTstreet R

Наред с това Techart GTstreet R е с поръчкова генерация, която вади нов глас от шестцилиндровия боксер. Изпускателната система е с пневматични клапи, превръщайки 911 в малък симфоничен оркестър.

Techart GTstreet RTechart GTstreet R Techart GTstreet R Techart GTstreet RTechart GTstreet R Techart GTstreet R Techart GTstreet R Techart GTstreet R Techart GTstreet RTechart GTstreet R Techart GTstreet R

 

Вижте още

Rolls-Royce Cullinan за оф-роуд разходки

В този свят има както се казва от пиле мляко. Надали на някого му трябва …