.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Tesla Cybertruck е готов за серийно производство

В мрежата се появиха нови снимки. Вероятно това е серийна версия на електрическия пикап Tesla Cybertruck. Моделът, който трябва да се качи на конвейера, не се различава много от оригиналната версия, която дебютира през 2019 г.

Снимките са публикувани във форума на Cybertruck Owners Club. Те показват автомобил със същата ръбеста каросерия, скрити дръжки на вратите и солидна дълга LED линия на предната оптика. Междувременно новият пикап се различава от оригиналния прототип с други колела, леко модифицирана предна броня и наличието на голяма чистачка на предното стъкло отстрани.

Първият прототип на Tesla Cybertruck беше посрещнат със смесени отзиви от обществеността и пресата, които разкритикуваха пикапа, включително за неговия прекалено „примитивен“ дизайн. В същото време Мъск обеща леко да промени външния вид на модела, преди да го пусне на конвейера, но да не го направи радикално.

Електрическият автомобил ще се предлага с три основни модификации: с един, два или три силови агрегата. По-малката  версия на модела с един двигател може да ускори до 100 км/ч за 6,5 сек, докато по-мощната с три двигателя Tri Motor набира 100 км/ч за 2,9 сек. Каталожният автономен пробег без дозареждане, в зависимост от модификацията, варира от 400 до 800 км.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …