.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Tesla представи обновения лифтбек Model S

Tesla разработи актуализирана версия на електрическия лифтбек Model S. Снимките са от специално събитие, на което за първи път е  показан новият автомобил. Съдейки по фотографиите, електромобилът получава леко променен външен вид след промените.

И така, Tesla Model S е оборудван с нови матрични фарове и задни светлини с модифицирана графика. Освен това електрическият моделима още един порт за зареждане по стандарта CCS . Все още не е известно когаще влезе в продажба.

Лифтбекът Model S е в производство от 2012 г. и все още се прави  днес. Той премина през програма за обновяване в началото на миналата година. Основните промени настъпиха в интериора на автомобила. Обновеният електрически автомобил получи 17-инчов дисплей с разделителна способност 2200 × 1300. Благодарение на мощния бордов компютър може да се играят повечето съвременни игри на екрана.

Друг 8-инчов цветен дисплей е разположен в централната конзола и е предназначен за пътниците отзад. Също така, автомобилът е оборудван с нов 12,3-инчово арматурно табло. Електромобилът е оборудван с волан с необичайна форма, който повече напомня на волана на самолет. Мигачите може да бъдат включени, като бъдат натиснати специални бутони.

Системата за пречистване на въздуха използва високоефективни филтри HEPA (High Efficiency Particulate Arrestance), които предпазват водача и пътниците от проникването на най-малките частици и бактерии в салона. Също така автомобилът  получи специално вътрешно осветление и затъмнен стъклен покрив.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …