.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Официален трейлър на Бързи и Яростни 8 [Видео]

Премиерата на новата част от поредицата е насрочена за 14 април 2017 г.

Осмата част от поредицата „Бързи и Яростни“ е озаглавена „Съдбата на яростните“ и вече има официален триминутен трейлър. В новия филм изглежда, че ще има обрат в историята на Доминик Торето (Вин Дизел), който очевидно предава семейството си и минава на страната на лошите.

Трейлърът отново е експлозивен и пълен с каскади. В края му дори се появява подводница, което е поредното бягство на сценаристите от положените в първия епизод основи за филм с улични гонки. Такива, разбира се, не липсват, но са по-скоро в научната фантастика, отколкото от реалния свят.

Видеото ни показва как Хобс (Дуейн Джонсън „Скалата“) и Декард Шоу (Джйесън Стейтъм) излизат от затвора, в който предизвикат бунт. Те са ангажирани от г-н Никой (Кърт Ръсел), който се завръща и изглежда, че е човекът, опитващ се да се бори с лошите. Роман Пиърс (Тайръс Гибсън) и Ти Паркър (Лудакрис) продължават да ни разсмиват с ролите си, докато Лети (Мишел Родригес) си остава също толкова кисела, както и в предишните серии.

Премиерата на „Бързи и Яростни“ 8 е планирана за 14 април 2017 г. Това няма да е последният епизод, като знаем със сигурност, че ще има още два през следващите години. Така броят на филмите ще се увеличи на десет, когато вероятно историята ще види своя край.

Вижте още

Това е единственият Nissan Juke Hybrid Rally Tribute [Видео]

Nissan създаде единствен по рода си Juke Hybrid Rally Tribute, който е вдъхновен от участието …