.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Излезе първият епизод на The Grand Tour от Сезон 2

Силно ви препоръчваме да намерите 70 минути и да изгледате първия епизод от новия сезон на The Grand Tour, който е наличен от днес

Може да го направите онлайн в платената видео платформа на Amazon или типично по нашенски да си го свалите безплатно от големите торент сайтове.

В първия епизод от новия Сезон 2, озаглавен „Past, Present or Future“, Ричард Хамънд катастрофира с хърватския електромобил Rimac Concept One, Джеръми Кларксън се качва в Lamborghini Aventador S, а Джеймс Мей сяда зад волана на хибридната Honda NSX.

Хамстера споделя, че Rimac е изцяло направен от хърватската марка, но Джезата добавя, че салонът е български (б.а. – изработен е от екипа на Vilner). Мей се включва с коментар, че обича България, което може само да ни радва.

Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей продължават в духа на оригиналния TopGear, от който не са част вече две години. Първият сезон на новото им шоу The Grand Tour започна през 2016-та и продължи през 2017-та, в който период бяха излъчени 13 епизода.

Следващият петък, на 15 декември, ще бъде премиерата на втория епизод на Сезон 2, кръстен „The Fall Guys“. В него триото ще кара Mercedes-AMG GT R и Ford GT.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *