.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Това е първата филипинска суперкола – Aurelio

Когато помислите за суперколи, вероятно в съзнанието ви изкача Италия. Но отвъд Италия ще намерите Koenigsegg в Швеция, Porsche и Mercedes в Германия, както и много британски марки като Aston Martin, конкуриращи се в този силно оспорван сегмент. Има едно място, което определено няма да свържете с родина на някоя суперкола… и това са Филипините.

Aurelio

Е, вече и островната екзотична държава си има свой суперкар. Компанията, стояща зад колата доскоро е била известна като Factor Aurelio, но сега просто се нарича Aurelio. Малко гейско, вместо респектиращо име. Но все пак дизайнът на новороденото със сигурност е много добър.

[nggallery id=158]

Двигателят? Клиентите могат да избират между 2,0-литровият турбо Mitsubishi 4G63T или Honda B16A V-TEC, с коитоAurelio трябва да докаже, че е доста бърз. Дали?

Aurelio

За сега не се съобщават никакви технически подробности, но знаем, че каросерията е направена от фибростъкло, като е подсилена на места и с карбонови компоненти.

Вижте още

Alfa Romeo вади наследник на 8C Competizione

Alfa Romeo пусна тийзър, включващ детайл от нов модел, който трябва да се появи тази …