.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Trion Nemesis: по-бърз от Koenigsegg One:1

Новороденият американски производител на суперколи Trion SuperCars показа нови снимки и разкри допълнителна информация за своя първи модел – Nemesis.

Trion Nemesis

Производството на машината ще започне през януари 2016 г., като още през февруари 2015 г. ще са готови първите прототипи. Nemesis е с карбонов монокок и пушрод окачване. Много от компонентите по каросерията са направени от олекотени материали, като от компанията ще използват и активна аеродинамика.

Trion Nemesis

Мощността идва от 9,0-литров V8 би-турбо с мощност около 2000 к.с. С него американският „трион“ ще ускорява от 0-100 км/ч за 2,8 секунди и ще има максимална скорост над 450 км/ч. Така че на хартия Trion Nemesis е по-бърз от Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse и Koenigsegg One:1.

Trion Nemesis

V8 двигателят е комбиниран с 8-степенна секвенциална скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела. Стандартното оборудване включва още карбон-керамични дискови спирачки с 6-бутални предни апарати и 4-бутални отзад.

Trion Nemesis

Отвътре Nemesis има изцяло дигитално табло с достъп до интернет. Кому е нужно да влиза в нета, когато има 2000 к.с.?

Trion Nemesis

Американската марка планира да стартира с 50 екземпляра, като цената на един да бъде към 786 000 евро. От Trion възнамеряват да се намесят в европейското господство в престижната и екзотична категория на хиперколите.

[nggallery id=303]

Вижте още

Alfa Romeo вади наследник на 8C Competizione

Alfa Romeo пусна тийзър, включващ детайл от нов модел, който трябва да се появи тази …