.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Центровете за гуми VIANOR празнуват 20 години

Марката VIANOR е основана през 2001 г. във Финландия и оттогава се развива с бързи темпове в ключови европейски пазари, включително и в България.

Първите, които оцениха висококачественото обслужване от VIANOR са финландците преди 20 години. Търговската марка е собственост на производителя на автомобилни гуми Nokian Tyres, който има повече от 100 години успехи в историята си. Компанията е изобретила първата в света зимна гума Nokian Hakkapeliitta и развива иновативни технологии като Nokian Aramid Sidewall технология .

Центровете за гуми VIANOR са комфортни и популярни доставчици на услуги за шофьори, предоставяйки широка гама от гуми, автоаксесоари, обслужване на автомобили, първокласни съвети от експерти и услуги като Hakka-хотел за гуми за сезонно съхраняване на гуми, както и гаранцията за премиум гумите Nokian Tyres, която е безплатен бонус за клиентите.

Може да бъдат използвани услугите, които се предлагат от веригата на VIANOR в осем различни държави в Централна и Източна Европа: България, Румъния, Сърбия, Словения, Словакия, Чехия, Украйна и Молдова, както и в Скандинавия и Русия. В Европа веригата наброява около 400 различни центрове за гуми и продължава бързо да се разраства.

20 години са дълъг период, което доказва експертизата, компетенциите, високото качество на обслужване, както и доверието на клиентите на VIANOR. За в бъдеще марката VIANOR ще продължи да се развива и да повишава грижата за клиентите си и техните автомобили издигайки този тип услуги до ново ниво.

В България първият център за гуми на VIANOR отваря врати през 2010 г. в София, и 11 години по-късно има центрове във всички региони на страната. Общият брой в страната е 52, така че клиентите имат спокойствието, че най-близкият център за гуми е непосредствено до тях.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …