.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Уникален Maserati MC20 Fuoriserie за Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм, новият посланик на производителя с тризъбеца, пое ролята на дизайнер, за да създаде в сътрудничество с Maserati Style Center, своя собствен Maserati MC20 Fuoriserie Edition.

Уникалното творение се отличава с ексклузивни изпълнения чрез програмата за персонализиране на Maserati, наречена Fuoriserie.

Черните и розови цветове , както и гланцовите и матови повърхности, са избрани от Бекъм в знак на почит към цветовете на неговия клуб, за да постигне този модел. Логото Trident, видимо върху каросерията, е направено в непрозрачно черно покритие, което контрастира с лъскаво-черната окраска на автомобила. Обозначенията MC20 (на вратите), както и спирачните апарати (Brembo) са направени в пастелно розов цвят.

Интериорът на автомобила е украсен с кожени и черни елементи  от алкантара, с розови шевове. Персонализирана табела се вижда на централната конзола, заедно с надписите Maserati Fuoriserie, For David и лого Trident.

„Винаги съм бил автомобилен фен, така че участието в проектирането и създаването на моя MC20 чрез програмата за персонализиране Fuoriserie беше невероятно изживяване“, коментира Бекъм. „Автомобилите са въпрос на индивидуален вкус, независимо дали става въпрос за модела, цвета или малките лични детайли вътре. Беше невероятно да работя с екипа на Maserati и дизайнерите, за да създадем уникалния автомобил, който черпи вдъхновение от втория ми дом, Маями, и моя футболен клуб там. Удоволствие е да седиш зад волана.”

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …