.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Vilner пренарисува Mercedes-Benz S63 AMG отвътре

В гаража на Vilner наскоро влезе поредното AMG, като този път афалтербахската машина е Mercedes-Benz S63 AMG от последното поколение на S-Class. Мощната 585 к.с. лимузина е със серийно топ оборудване и Designo салон, който екипът на Наско Вилнер трябва да трансформира в нещо наистина уникално. И го прави за пореден път.

Vilner Mercedes-Benz S63 AMG

Фина черна кожа и алкантара, ромбоидно-квадратен десен, изразен чрез бели, контрастни шевове. Vilner изпълняват дори стелките от кожа с квадратна графика, като същият десен е повторен и от двете страници на таблото с алкантара, които през повечето време остават скрити от затворените предни врати. Пресичащите се бели шевове вървят през централните области на седалките, отстрани на централния тунел, както и по тавана на автомобила. Кората на капака на багажника също е получила фино отношение, алкантара и бели шевове в квадратни графики.

Vilner Mercedes-Benz S63 AMG

Воланът също получава нужното количество алкантара и фина напа. Алкантара покрива и гърба на вътрешното огледало, гърбовете на подглавниците и всички оригинално оставени голи пластмасови елементи в интериора. Тя присъства и на тавана, като покрива дори отварящото се „яйце“, което помещава бутоните за набиране на телефонни номера. Обърнете внимание и на металния бутон за отваряне на отделението в подлакътника отпред – традиционно той е алуминиево сив, като тук е тониран до черно. В черен пиано лак са пременени и всички дървени апликации в купето. Резултатът е черно царство на лукса, точно по начина по който го е пожелал клиента.

Vilner Mercedes-Benz S63 AMG

Крайният резултат? Още един силен проект в биографията на Vilner. Още една доработена кола с българско участие, която ще обиколи световните автомобилни медии.

Технически характеристики: Mercedes-Benz S 63 AMG 2015
Двигател: 5461 куб. см, V8
Мощност: 585 к.с.
Въртящ момент: 900 Нм
Трансмисия: 7-степенна автоматична, задно задвижване
Тегло: 2045 кг

Vilner Mercedes-Benz S63 AMG Vilner Mercedes-Benz S63 AMG Vilner Mercedes-Benz S63 AMG Vilner Mercedes-Benz S63 AMG Vilner Mercedes-Benz S63 AMG

Вижте още

Rolls-Royce Cullinan за оф-роуд разходки

В този свят има както се казва от пиле мляко. Надали на някого му трябва …