.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Вижте как се сглобява BMW i8 Roadster 2018 [Видео]

До две седмици BMW i8 Roadster ще бъде официално представен на салона в Лос Анджелис

През 2012-та година BMW показа i8 Concept Spyder на автомобилното изложение в Пекин. Надали някой тогава е очаквал роудстърът да остане просто концепт. Днес, пет години по-късно, колата е напълно готова и остават броени дни до нейната премиера. Но преди да я видим без камуфлаж, може да хвърлим поглед върху процеса на нейното сглобяване и тестване в тийзъра по-долу.

Видеото е заснето във фабриката на BMW в Лайпциг, Германия, където се асемблират още i3 и i8 Coupe.

BMW i8 Roadster 2018 е с мек електрически прибиращ се покрив, който се сгъва за 14 секунди. Фаровете ще бъдат малко по-различни от тези на купето. Очаква се хибридната система да генерира обща мощност от около 400 к.с. Капацитетът на батерията пък трябва да е двойно увеличен до 14 кВтч.

Последната информация ще бъде конкретизирана окончателно след премиерата на BMW i8 Roadster на 28 ноември. Тя ще се проведе на салона в Лос Анджелис, когато ще научим всичко най-важно за новия модел на баварците. Първите поръчки ще достигнат клиентите си през пролетта на 2018-та.

Вижте още

Това е единственият Nissan Juke Hybrid Rally Tribute [Видео]

Nissan създаде единствен по рода си Juke Hybrid Rally Tribute, който е вдъхновен от участието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *