.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Audi Prologue Avant Concept [Тийзъри]

На какво ви прилича това Audi? Ами на чист конкурент на Mercedes-Benz CLS Shooting Brake, който ще видим след броени дни на салона в Женева под формата на концепт, носещ името Prologue Avant.

Audi Prologue Avant Concept

Тийзърите на Avant версията на показания през миналата година Prologue Concept ясно говорят, че скоро CLS Shooting Brake няма да бъде самотник в сегмента си. Audi вече разкри, че концепцията Prologue ще повлияе върху бъдещия дизайн на следващите модели А6, А7 и А8, като всички очакват от тази кола да се роди и изцяло ново поколение А9.

Audi Prologue Avant Concept

В предната част на Audi Prologue Avant са използвани матрични LED фарове и обемни въздухозаборници. Отзад имаме LED стопове, спойлер на покрива и големи шестоъгълни накрайници на генерацията.

Audi Prologue Avant Concept

Относно интериора на Audi Prologue Avant изглежда, че няма физически бутони, като всичко е заменено от няколко OLED тъчскрийн дисплея, които се простират по цялата дължина на таблото. Честно казано феновете на Audi си държат на бутоните и може да се повтори грешката на BMW, когато баварците пуснаха лишената откъм копчета 7-цата на Крис Бенгъл. В следващото поколение бутоните се върнаха в BMW Серия 7.

Audi Prologue Avant Concept

Салонът в Женева отваря врати в началото на март, когато ще видим реалните снимки на Audi Prologue Avant и ще разберем повече за модела.

[nggallery id=437] 

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …