.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Нов пакет от TechArt за Porsche 911 GT3

Собствениците на модела Porsche 911 GT3, оборудвани или не с Touring Package, вече могат да усъвършенстват автомобила си чрез тунинг, предлаган от немския специалист TechArt Automobildesign GmbH.

Тунинг студиото предлага за новия Porsche 911 GT3 и неговата версия с Touring Package пакет за каросерията, включващ различни елементи, изработени от видими въглеродни влакна или от материала TechArt forged design carbon (всичко това в матово покритие или лъскаво), включително предна броня, странични прагове, разширени арки на колелата (с 15 мм) или дори нов заден спойлер, всички произведени в ателиетата на тунера.

Към този списък с екстериорни подобрения (не е изчерпателен), тунерът от Леонберг добавs набор от ковани джанти TechArt Formula VII от 9,5 x 20 инча и 12 x 21 инча (отпред/отзад). Тази новост ще бъде също налична на собствениците на модела Porsche 911 Carrera GTS, посочват от TechArt.

И накрая, за да бъде работата напълно завършена, TechArt предлага тапицерия на салона с алкантара, кожа или тъкани, вдъхновени от областта на спорта, като са подчертани с елементи от въглеродни влакна, за да съответстват на екстериора на автомобила. Почти безкраен брой от възможности за допълнителен туниг, обяснява тунерът. А клиентите ще могат да ги открият в неговия каталог или като се консултират с официалния му уебсайт.

Вижте още

Rolls-Royce Cullinan за оф-роуд разходки

В този свят има както се казва от пиле мляко. Надали на някого му трябва …