.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Честват 60 години от първия филм за Джеймс Бонд

Честит рожден ден, Джеймс Бонд! Най-известният от тайните агенти на Нейно Величество празнува през 2022 г. 60-годишнината от присъствието си в киното. Това е възможност за Land Rover да предложи издание в цветовете на 007 на своя Defender 90, който се появява в последния филм от поредицата.

Двадесет и петата част от сагата за Джеймс Бонд “Смъртта може да изчака”, излезе по кината през октомври 2021 г. За него продължава да се говори и през 2022 г. Изминаха 60 години от излизането на първия филм с участието на Джеймс Бонд в кината на 5 октомври 1962 г. по-точно. За да отпразнува годишнината в подходяща форма, Land Rover покани каскадьора на Джеймс Бонд и рали пилота Марк Хигинс да управляват Defender, който е готов за рали.

Този Defender 90 е специално подготвен за участие в етап от изданието за 2022 г. на Bowler Defender Challenge в Уелс. Британският всъдеход има черно-златиста каросерия, както и числото 60 и логото 007 отстрани. На задната врата на Defender Land Rover е изобразил заглавията на всеки филм за Джеймс Бонд, издаден от 1962 г. насам.

Напомняме, че Bowler Defender Challenge е рали надпревара , по време на коятото дванадесет автомобила Defender се състезават в седем етапа. Това всъщност е истинско преддверие за други международни ралисъбития, като Дакар.

Модифицираният Defender 90 в цветовете на агент 007 се управлява там от Марк Хигинс и неговият навигатор Клеър Уилямс на чакълени пътица близо до малкото градче Долгелау.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …