.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Daimler разкри частица от Mercedes-Maybach SL Concept [Тийзър]

Главният дизайнер на Daimler пусна тийзър в Instagram на Mercedes-Maybach SL Concept, който скоро трябва да бъде показан.

Гордън Уагънър написа текст към изображението “Поглед към Concept Mercedes-Maybach SL – разкривайки повече бъдещи възможности на най-ексклузивната марка на нашата компания. За клиенти, които желаят изискано луксозно шофиране и дизайнерско изживяване.”

Не е изненадващо, че тийзърът е малко неясен засега и все още не разкрива никаква съществена информация за дизайна на Maybach SL Concept. Изображението показва червения цвят на каросерията, комбиниран с черен капак с емблемата на Maybach.

Други Maybach елементи като вертикална решетка, надпис на марката и трилъча звезда на предния капак, също присъстват, но това е всичко засега. Появата на Maybach SL в производствена форма все още е загадка на този етап.

Mercedes-Maybach SL не е единственият модел, който можем да очакваме. Версията EQS SUV Maybach също е в процес на разработка. Тя ще излезе на пазара през 2023 г.

Новите модели на Maybach са част от плана на Mercedes да обнови своята гама в стремежа си да стане „най-скъпата марка луксозни автомобили в света“. Планът е 75% от инвестициите да отиват за по-големи и по-скъпи автомобили с по-висок марж на печалба.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …