.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Европейска премиера на Bentley Flying Spur Hybrid

Bentley Motors ще изложи в автомобилния музей в Брюксел – Autoworld, новия Flying Spur Hybrid, който ще направи своя европейски дебют.

Flying Spur Hybrid е втората хибридна алтернатива, достъпна за клиентите на марката от Крю, наред с хибридния всъдеход Bentayga. Двата автомобила се вписват в стратегията на британския производител Beyond100 Тя също ще предлага електрифицирани версии на всичките си модели преди края на 2024 г., а до 2025 г. и първия си 100% електрически модел.

Британският седан в неговата хибридна версия се задвижва от система на основата на 2,9-литров бензинов V6, заедно с електрически мотор, развиваща общо 544 к.с. и 750 Нм (с близо 100 к.с. повече от Bentayga Hybrid). Следователно Flying Spur Hybrid има достатъчно мощност, за да ускори от 0 до 100 км/ч за 4,3 сек, и се възползва от батерия с достатъчен капацитет, за да предложи пробег от 700 км.

В Брюксел Flying Spur Hybrid няма да бъде единственият модел от гамата на Bentley, който ще бъде изложен пред широката публика. Flying Spur V8 и Continental GT Speed Cabriolet също ще присъстват в Белгия, наред с впечатляващия Bentley Continental GT3-R, задвижван от 4,0-литров битурбо V8, генериращ580 к.с. и 750 Нм.

„Очакваме с нетърпение да се срещнем с белгийски клиенти и фенове на марката Bentley в Autoworld,” коментира Балаз Руз, европейски директор на Bentley. „С неотдавнашното обявяване на нашето силно представяне в цяла Европа, подкрепено от двуцифрен ръст на печалбите, 2022 г. се очертава като поредната натоварена година за марката. И докато Flying Spur Hybrid ще пристигне при нашите клиенти през април, ние ще се радваме да чуем отзивите им по време на тази първа публична изява в Европа”.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …