.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Ford Bronco Everglades 2022 е създаден за тропическите гори на Флорида [Премиера]

Новото поколение Ford Bronco получи още една специална версия. Тя се казва Everglades и се отличава със специфично оборудване за оф-роуд.

Версията идва съвсем скоро, след като Ford показа по-агресивния и също подготвен за по-сериозен оф-роуд Bronco Raptor. Модификацията тук е кръстена на името на националния парк, разположен във Флорида. И може да се каже, че проходимият 4х4 модел е създаден именно за каране по калните пътища във влажните гори на щата. Той е предназначен за клиенти, които искат да се впуснат дълбоко в природата.

Ford Bronco Everglades е оборудван с лебедка Warn, 35-инчови гуми за кал Goodyear, 17-цолови джанти, шнорхел и раздувки на калниците. Въжето на лебедката е дълго 30 метра, с което може да тегли до 4,5 тона. Също така офроудърът може да гази във води, дълбоки до 92 см.

Задвижването на Bronco Everglades е поверено на 2,3-литровия EcoBoost двигател на Ford. Той е непроменен спрямо стандартния вариант, като генерира 300 к.с. и 440 Нм максимален въртящ момент. Турбо моторът е комбиниран с 10-степенна автоматична трансмисия.

Каросерията може да бъде боядисана в пет различни цвята -Desert Sand, Eruption Green, Area 51, Shadow Black и Cactus Grey.

Интериорът на Bronco Everglades включва зелени акценти в цвят Urban Green, по-специално върху дръжките на вратите, вентилацията или шевовете на седалките. Салонът е със сваляща се тапицерия с цел да се пере по-лесно. На таблото има 12-инчов тъчскрийн екран, оборудван с информационно-развлекателната система SYNC 4.

Поръчките за Ford Bronco Everglades започват от март 2022 г., като той ще се предлага само на клиенти, които вече имат поръчан Bronco, който още не е произведен и може да бъде сменен с тази версия. Стартовата започва от 54 495 долара.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …