.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Gymkhana 2020 е с Травис Пастрана и Subaru WRX STI с 862 к.с. [Видео]

Днес е премиерата Gymkhana 2020 – новия гимхана филм на Кен Блок. Той обаче поверява главната роля на своя също толкова талантлив и луд приятел Травис Пастрана.

Колата на известният състезател и каскадьор на две и четири колела Травис Пастрана e Subaru WRX STI. И според Кен Блок това е най-дивото STI, създавано някога.

Въпростното Subaru WRX STI е от последното поколение на модела. То е осигурено от Subaru Motorsports USA и предоставено на Vermont Sportscar. Последните доработват машината, така че да е безкомпромисна за пързаляне.

Заводски 2,5-литровият турбиниран боксер генерира 305 к.с. Но след необходимите модификации максималната мощност е 862 к.с. Излишно е да казваме, че е със задвижване на четирите колела. Излишно е и казваме каквото и да било още, като видеото просто трябва да се изгледа.

Приятно гледане!

Ако искате да научите повече за това свирепо Subaru WRX STI може да хвърлите поглед и на видеото по-долу. В него Рон Зарас и Джон Надери представят детайлно новия гимхана автомобил в гаража на Hoonigan.

Вижте още

Това е единственият Nissan Juke Hybrid Rally Tribute [Видео]

Nissan създаде единствен по рода си Juke Hybrid Rally Tribute, който е вдъхновен от участието …