.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Мощният 1400 к.с. Mustang Hoonicorn на Кен Блок срещу целия свят [Видео]

Неостаряващият Кен Блок и неговият екип от Hoonigan са готови с няколко видео проекта от поредицата Hoonicorn vs. the World. Тя е вдъхновена от играта Forza Horizon и включва драг дуели с няколко доста интересни машини. Срещу тях застава познатия Ford Mustang Hoonicorn, мощен 1400 к.с., с двойно предаване и движещ се с метанол.

Първият съперник на The Hoonicorn е единственият екземпляр в света McLaren Senna Merlin. Една много скъпа, много мощна и много бърза хиперкола. Срещу нещо, сглобено в гараж от ентусиасти, но разбира се с голям бюджет.

Вторият опонент на свирепия Ford Mustang на Кен Блок е състезателна трофи оф-роуд машина.

Третият опонент е къстъм автомобил с 1500 к.с. Той е по-мощен със 100 „коня“ от 1400-те на Hoonicorn. Но дали е по-бърз от него на 402 метра.

Ако сте изгледали всичко дотук, което би ви отнело 45 минути, си пригответе още 20 минути за следващото видео. Само за него, защото име и още. В него Mustang-ът на Кен Блок се пуска срещу най-бързото Audi RS3 в света. Под най-бързо се има предвид спринтът на това RS3 на ¼ миля, който е 8 секунди. Респектиращо време. И респектираща мощност от над 1000 к.с.

Последната (засега) машина, срещу която излиза Ford Mustang Hoonicorn е силно модифициран пикап Ford F-1 от 1949 г. Двигателят е мръсен турбодизел, генериращ 1200 к.с. Грийнпийс пускат сълза.

Вижте още

Това е единственият Nissan Juke Hybrid Rally Tribute [Видео]

Nissan създаде единствен по рода си Juke Hybrid Rally Tribute, който е вдъхновен от участието …