.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Jeep Grand Cherokee L 2022 със специална версия

За да внесе малко новост на щанда си на изложението в Чикаго, Jeep представя специалната серия Black Package към семейния SUV-  Grand Cherokee L. Това издание предлага ексклузивни детайли на седемместния 4×4, главно в цвят Gloss Black.

Концернът Stellantis присъства в Чикаго с един от своите американски членове. Производителят Jeep заема важно място на автомобилния салон в Северна Америка. Той представя там от 12 до 21 февруари лимитираното издание на своя Jeep Grand Cherokee L, наречен Black Package.

Тази версия на седемместния семеен SUV използва 20-инчови алуминиеви джанти в цвят Gloss Black, както и нови емблеми на различни места по каросерията. Grand Cherokee L Black Package е оборудван с релси на покрива.

В допълнение към естетическите допълнения, версията Black Package на Jeep Grand Cherokee L се предлага с режими на шофиране Select-Terrain, способни да оптимизират задвижването на всички колела в зависимост от пътната настилка по време на движение. Пакетът включва също автоматични дълги светлини, LED фарове за мъгла, Gloss Black отопляеми корпуси на страничните огледала и индикатор за мъртвата зона.

Салонът на всъдехода, конфигуриран в специалната серия, включва кожени седалки Capri, шофьорска седалка, която може да запаметява осем настройки, лумбални настройки на предните кресла и отопляем волан. Екранът на централната конзола показва информационно-развлекателната система Uconnect 5. Тя е съвместима с Android Auto и Apple CarPlay.

Предлага се само на пазара в Северна Америка. Версия на Jeep Grand Cherokee вече може да бъде поръчана в представителствата на марката. Цената в момента не се съобщава.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …