.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Jeep показа новия Wrangler Magneto 2.0

Преди една година Jeep показа концептуалния електрически Wrangler Magneto. А сега американската марка вече е готова с втора подобрена версия 2.0. Това е един от поредицата концептуални авмтомобили, които ще участват в годишното заводско събитие Moab Easter Jeep Safari.

Jeep Wrangler Magneto 2.0 се задвижва от четири литиево-йонни батерии с общ капацитет от 70 kWh. Мощността е значително увеличена сравнение с първия Magneto. Характеристиките на миналогодишния електрически Wrangler са 285 к.с. и 370 Нм, докато новата версия разчита на 625 к.с. и 1152 Нм. Това позволява на оф-роудърът ускорение от 0-100 км/ч само за 2 секунди.

Подобно на първия Magneto, новият 2.0 запазва 6-степенната си ръчна скоростна кутия и съединител за „абсолютен контрол върху задвижващата система“.

Междуосието на модела също е удължено с 305 мм, за да се добави достатъчно място за компонентите по задвижването. Страничнит прагове също са променени, като те вече са по-високи със 76 мм. Wrangler Magneto 2.0 е оборудван с 40-инчови агресивни гуми, монтирани на 20-инчови джанти.

Промените в стила на новия концепт са леки, но включват нови олекотени брони и арки на колелата от въглеродни влакна.

Моделът разполага с цветова схема на каросерията Surf Blue, както и с карбонова В-колона, текстилен таван и преден капак от въглеродни нишки, който включва прозрачен прозорец, оцветен в синьо.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …