.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Продава се: Toyota Supra Castrol [370 к.с.]

Когато видим Castrol-ската разцветка на Toyota съзнанието автоматично ни изстрелва към спомените за Toyota Celica GT-Four и Карлос Сайнц. Може би ако като деца имахме Play Station 2 и играта Gran Turismo, вероятно щяхме да се сетим и за състезателната Toyota Supra от отбора на Castrol TOM. И все пак Supra-та от снимките тук е напълни истинска и е дарена от Toyota Великобритания за благотворителен търг, парите от който ще отидат за кампания в Африка.

Toyota Supra Castrol

Именно днес, на петък 13, Toyota не само предоставя тази респектираща Supra, но и още няколко сериозни машини. Една от тях е именно 2,0-литровата Celica GT-Four с познатата WRC разцветка. Целта на Toyota е събраните пари да достигнад 1 млн. лири.

Toyota Supra Castrol

Конкретно тази Toyota Supra Castrol е произведена през 1996 г. и е сериозно модифицирана. Нейният 3,0-литров би-турбо шестцилиндров редови двигател генерира около 370 к.с., като предаването към задните колела минава през 4-степенна автоматична скоростна кутия. Ако имахме пари да я купим това ще е първото нещо, което ще изчезна от колата.

Toyota Supra Castrol

Иначе Supra-та е с цялостен бодикит, включващ огромен заден спойлер, нови брони, преден капк и странични прагове. За сваленото на окачване са използвани пружини на Eibach.

Може да разгледате снимките от галерията, използвайки стрелките <– –>

[nggallery id=491]

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …