.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Sonax представи новата си козметика в България

Най-добрата немска марка за автокозметика Sonax представи в автокозметичен център „Сенакс” последните технологични постижения на компанията за поддържане на перфектен външен вид на автомобила.

Sonax

Продуктовият тренинг инструктор за Европа от изследователския център на Sonax в Германия Кристиан Рех разкри пред ограничен кръг от български специалисти тънкостите за постигането на безупречна визия на автомобила. Професионалните автокозметични центрове могат да разчитат на специалните продуктови линии от препарати на марката и обучение от най-висок клас. Кристиан Рех представи най-новите разработки на Sonax в областта на нано технологиите и демонстрира иновативни решения за полиране, защита и поддръжка на различни повърхности.

Sonax

Продуктите на Sonax са добре познати и предпочитани от българските шофьори и автомобилни експерти в страната заради постоянното високото качество, съобразено с немските стандарти.

Sonax

Перфектният външен вид на болидите на Infiniti Red Bull Racing във Формула 1 се дължи на професионалната грижа на Sonax. Компанията е официален спонсор на тима и се грижи за поддръжката на автомобилите. 

Sonax

Немската фирма Sonax е световен лидер в производството на почистващи препарати и козметика за автомобили, мотоциклети и тежкотоварни превозни средства. В продължение на 65 години Sonax произвежда различни продукти за цялостна грижа за автомобила и непрекъснато разширява продуктовото си портфолио. Компанията присъства в 100 държави. 

Sonax

През 2014 година дружеството за техническа инспекция (GTÜ) даде най-високата оценка на зимната течност за чистачки на Sonax (концентрат) за ясна видимост и против замръзване.

Sonax

Sonax спечели за десети пореден път читателската анкета на немското автомобилно списание “Auto Motor und Sport” и заслужено триумфира с титлата „Най-добра марка за 2015”, в категория продукти „Грижа за за автомобила” .

Sonax

В надпреварата за титлата „Най-добра марка за 2015 г.” на сп. „Auto Zeitung”  участваха марки като „Continental”, „Bilstein”, „BBS”, „ABT Sportsline” и „Aral”. И Sonax отново спечели победата в категорията продукти „Грижа за за автомобила”. Sonax е единствената марка, която получава признанието на читателите от 2009 г. до момента.

Sonax

Водещи критерии за избор в читателските класации на изданията са гаранцията за качеството на продуктите и удовлетвореността от използването им. 

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …