.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Subaru BRZ 2017 [Фейслифт]

Преди месец Toyota показа обновеното си GT86 и щатската версия Scion FR-S. Днес е ред на премиерата на фейслифта на японския брат близнак, в лицето на Subaru BRZ.

Техническата визитка на BRZ е копирана от ъпгрейднатото GT86, докато разликите с него се ограничават по LED фаровете и аеро компонентите, взети от BRZ STI Concept.

Subaru BRZ 2017

Но Subaru BRZ 2017 се отличава също и по изцяло нов пистов режим на каране и няколко допълнителни функции за ежедневното шофиране. Ако започнете да четете тези редове с надеждата да намерите думата „турбо“ в тях, ще трябва да ви разочароваме. 2,0-литровият боксер продължава да бъде атмосферен, като в случая получава нови клапани, разпределителен вал и цилиндрови глави.

Subaru BRZ 2017

Всмукателната и изпускателната системи също са модифицирани, което допринася за генерираните 205 к.с. и 211 Нм. И с цел да се конкурира по-успешно с Mazda MX-5, 6-степенната ръчна скоростна кутия е с по-ниско крайно предавателно число от 4,1 (понижено от 4,3).

Subaru BRZ 2017

Освеженото Subaru BRZ 2017 получава и нови пружини и амортисьори, както и по-широка задна стабилизираща щанга. Като цяло инженерите на японската марка настройват окачването да е с една идея по-твърдо от досегашния модел.

Subaru BRZ 2017

Ако няма да жалите вашето BRZ може да го поръчате с пистово-фокусирания Performance пакет. Той включва спирачна система Brembo с по-големи апарати, койлоувъри от SACHS и 17-цолови черни алуминиеви джанти.

Subaru BRZ 2017

LCD дисплеят на централната конзола е с нов софтуер, показващ всички важни показатели, като страничното G-натоварване, спирачното усилие, температурата на маслото и водата, заряда на акумулатора и други. Приложенията за смарт телефоните ги прескачаме, разбираемо защо…

Subaru BRZ 2017

Продажбите на фейслифт на BRZ ще започнат от този септември. Чудим се кога ще видим турбо версия, носеща фамилията STI. Дано да е по-скоро…

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …