.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

В Модена представят новия пакет Maserati Corse (MC)

Производителят с тризъбеца обогати своя каталог с нов пакет, наречен MC Edition (от Maserati Corse Edition). Той е в чест на  безкомпромисното представяне и духа на спорта на марката. Предназначен е за моделите V8 Ghibli, Levante и Quattroporte. .

Първите редове от историята на Maserati с автомобилните спортове са написани преди близо век, когато Алфиери Мазерати печели Targa Florio в клас 1500 кб. См. Тогава той управлява първия модел с прочутия тризъбец – Maserati Tipo 26. 96 години по-късно Ghibli, Levante и Quattroporte MC Edition ще поддържат този пламък, като предлагат предизвикателства за любителите на моторните спортове.

Автомобилите се предлагат в две ексклузивни каросерии по избор, а именно Giallo Corse и Blue Vittoria. Те припомнят цветовете на Модена, града на Maserati , и също така разполагат с елементи, изпълнение в Piano Black, както и специфича емблема MC Edition.

Levante MC Edition ще бъде оборудван с 22-инчови джанти, докато моделите Ghibli и Quattroporte ще бъдат с 21-инчови черни джанти, които ще разполагат със спирачна система със сини спирачни апарати.

Електрически люк и аудиосистема Bowers & Wilkins също ще бъдат част от оборудването в пакета MC Edition. В салона ще има  елементи, изработени от сини карбонови влакна, кожени седалки с жълти шевове и синьо, а подглавниците ще бъдат бродирани с надпис MC Edition.

Пакетът MC Edition се предлага само за модели, оборудвани с 3,8-литров битурбо V8 двигател, развиващ 580 к.с. и 730 Нм на борда на моделите Levante Trofeo и Ghibli Trofeo.

Вижте още

Новият Volkswagen ID.7 дебютира със светеща боя [Премиера]

Дни преди световната премиера на изложението за електроника в Лас Вегас Volkswagen реши да покаже …