.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Volvo C40 Recharge 2022 става по-достъпен

Volvo разнообразява офертата на своя електрически SUV купе – C40 Recharge. В допълнение към версията с два мотора, в каталога е добавена версия с единичен електродвигател, като същевременно гамата от изпълнение е разширена. Целта е да бъде прредложен по-достъпен C40 Recharge. Цената му наистина е по-ниска с повече от 15 000 евро.

Първоначално пуснат на пазара в една версия First Edition с два двигателя, електрическият SUV на шведския производител сега ще се предлага във версия с един мотор . C40 Recharge също ще се продава в четири различни нива на оборудване, наречени Essential, Start, Plus и Ultimate.

Конкретно този единичен електромотор, разположен на предната ос, развива 231 к.с. Неговото ускоряване и максимална скорост са неизвестни към момента. Литиево-йонната батерия на C40 Recharge не е променена и капацитетът й все още остава 78 кВтч. Автономният й пробег е 420 км. Бързото зареждане винаги е възможно на специален терминал. По този начин около 40 минути зареждане биха възстановили 80% от автономния пробег.

Външният дизайн на SUV-купето е леко доработен за случая, с по-високи странични колони и заден спойлер в цветана каросерията. Панорамният покрив вече е тониран, а каросерията се предлага в нов цвят Onyx Black Metallic. На борда клиентите могат да избират две тапицерии от изкуствена кожа Microtech Black или Pearl Grey. Изборът на премиум нива Plus или Ultimate позволява стилизиране на Chrome, което добавя хромирани акценти към решетката и страничните прозорци. Предлага се и тъмен стил. Той добавя гланцови черни елементи към решетката, страничните прозорци, плъзгачите, релсите на покрива и корпусите на огледалата за задно виждане.

Новата версия на Volvo C40 Recharge се предлага от 46 800 евро, в сравнение с 62 250 евро за версията с два двигателя. Електрическият SUV става по-достъпен с намалената цена от 15 450 евро. И за да могат клиентите му да се възползват от екологичния бонус от 6000 евро за автомобили за по-малко от 45 000 евро, Volvo дори съветва дилърите си да прилагат 4% отстъпка. След това цената пада до 44 928 евро, Volvo C40 Recharge следователно се предлага на 38 928 евро.

Вижте още

Plasan Wilder е бронирана машина със средноразположен двигател

Израелската компания Plasan разкри новаторски лек брониран автомобил със средноразположен двигател и кабина в стил …