.header-content { background: url("https://driver.bg/header/rotate.php") repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0); padding: 20px 15px; }

Това е 800-конният Mercedes-Benz G500 4×4² на Йон Олсон [Видео + Галерия]

Йон Олсон може и да е скиор, но определено знае какво да си купи и как да го направи още по-добро. Последният пример е повече от доказателство за думите ни.

Шведът пусна видео с най-новата си машина, която накратко представлява един много, много добре екипиран за същински оф-роуд Mercedes-Benz G500 4×4². Олсон го е кръстил Lord Hans, на името на брат си, „който обича да изследва пустошта“.

Йон Олсон взима въпросния G500 4×4² в най-чист заводски вид. И набързо го превръща в машина с 800 к.с., благодарение на холандските тунери от Absolute Motors. Максималната мощност е приблизителна, защото офроудърът не е качван на дино. Лудият швед обеща скоро да измери конските сили и да ги публикува.

Освен пипнатият двигател тази зомбирана заводски G-класа получава доста модификации, превръщащи я в истинско оф-роуд животно. Окачването е доработено, гумите са за оф-роуд, монтирани са дебели предни ролбари, допълнителни фарове, лебедка, багажник на покрива за туби за гориво и резервна гума. И всичко това в компанията на камуфлажна каросерия.

Пропуснахме да споменем за поръчковия шнорхел от Brabus, с който Lord Hans може да гази в дълбокото.

Разгледайте още снимки от поредната невероятна машина на шведския скиор Йон Олсон.

 

Вижте още

Йон Олсон отряза покрива на своя Mercedes-Benz G500 4×4² [Видео]

Тази година Йон Олсон похарчи около 250 000 евро, за да купи чисто нов Mercedes-Benz …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *